به گزارش پایگاه خبری شهر اصیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: با توجه به بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی، موضوع تغذیه دانشآموزان از اهمیت به سزایی برخوردار است. کودکان و نوجوانان نیاز دارند به طور روزانه مواد مغذی ضروری را دریافت کنند.
مصرف تنقلات ناسالم و صنعتی نه تنها معده آنها را پر کرده و اشتهایشان را برای غذاهای مفید از بین میبرد، بلکه میتواند منجر به فقر آهن و کمبود روی در بدن آنها شود.
کمبود ریزمغذیها باعث کاهش تمرکز، بیحالی و خوابآلودگی دانش آموزان در کلاس درس و در بلندمدت نیز موجب ایجاد اختلال در رشد و کوتاهی قد میشود.
دوره نوجوانی، بهویژه بین ۱۲ تا ۱۵ سالگی، دوره رشد سریع است و در این زمان، پروتئین نقش مهمی در افزایش قد و تراکم استخوان دارد.